top of page

Mollenbestrijding met klemmen

Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de mollenbestrijding zijn wij van mening dat er maar één goede manier is om mollen te bestrijden namelijk met de mollenklem.

 

Alle overige bestrijdingsmethode binnen de mollenbestrijding zijn vele malen gevaarlijker dan een goed geplaatste mollenklem. Het gebruik van gassen en gif zorgt voor veel leed bij andere dieren en soms zelfs onder mensen zoals het levensgevaarlijke Fosfinegas!

Bij het werken met mollenklemmen wordt eerst het terrein geïnventariseerd om te bepalen waar de meest gebruikte mollenritten (mollengangen) zich bevinden. In deze hoofdritten worden mollenklemmen geplaatst waarna de rit weer zorgvuldig wordt afgedekt met hetzelfde gras / grond. Normaal zullen actieve mollen binnen 24 uur in de geplaatste klem(men) lopen. Op afspraak komen wij de klemmen legen en opnieuw stellen. Mollenbestrijding met klemmen is zeer effectief maar voor een goed resultaat is wel veel ervaring nodig. Bij een goed geplaatste klem worden de mollen opslag gedood.

Wij werken met zeer veel verschillende soorten klemmen. Het type klem wat we gebruiken is afhankelijk van de omstandigheden en de wensen van de klant. Zo werken wij ook veel met klemmen die volledig onder de grond verdwijnen waardoor er geen gevaren zijn voor kinderen en huisdieren.

En heel belangrijk: Wij geven als één van de weinigen in Nederland 100% garantie dat de mollen gevangen worden!

 

NO CURE NO PAY

bottom of page